Tafels Helpdesk

Hoe werken deze spellen?

Tafels oefenen op onze website werkt vrij simpel. Je kunt in het menu een tafel uitkiezen en daarna krijg je sommen, van simpel tot moeilijk. Elk menu is weer anders dus je moet even goed kijken waar je precies moet klikken of drukken. De rekenspelletjes zijn rechtstreeks vanaf de website te spelen dus je hoeft niet eerst iets te downloaden. Onder de tafels zelf kun je een uitgebreide uitleg vinden, lees deze eens door voor je met het spel start.

Kan ik jullie tafels ook op mijn tablet of telefoon oefenen?

Ja dit kan, de games op de pc versie zijn gemaakt in Flash, dit is een software om spelletjes te maken en af te spelen en dit programma is al geïnstalleerd op jouw computer maar werkt alleen niet op een tablet. Maar wees niet bang want hiermee kun je ook gewoon tafels oefenen. Hiervoor hebben we de opdrachten namelijk in HTML5 gemaakt, dit is software die goed werkt op tablets en mobiele telefoons. Ook hebben we apps en deze zijn meestal gratis te laden bij de Android, Windows en de Apple app store.

Ik wil graag tafels oefenen maar ze starten niet.

Wat is precies het probleem? Speel je op een pc en krijg je een wit scherm en is er helemaal geen tafelspel te zien? Dan is er waarschijnlijk een probleem met de Adobe Flash Speler, een programmaatje dat de computer nodig heeft om het spel goed te laten zien. Als je deze link in de browser plakt: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ zal deze automatisch gaan checken of alles goed staat op jouw pc, daarna kun je de aangegeven stappen volgen. Werkt het hierna nog niet? Stuur ons dan even een e-mail en we lossen het voor je op!

Ik wil tafels oefenen op jullie site, is dit helemaal gratis?

Dat klopt, alle online keersommen spelletjes die op de desktopversie van TafelsOefenen.nl staan zijn gratis. Ook degene die rechtstreeks vanaf de tablet versie zijn te spelen kosten niks en we zullen dan ook nooit ergens om geld voor vragen.

Dan hebben we ook nog apps die te vinden zijn in de app store, de meeste apps zijn ook kosteloos maar er staan er een paar tussen die een klein bedrag kosten, dit staat er dan duidelijk bij en er kunnen niet zomaar kosten worden gemaakt door ergens op te klikken.

Ik snap de spelletjes op jullie website niet.

Snap je er helemaal niks van en kom je maar niet door een spel heen? Dit is geen probleem. De meeste tafelspelletjes zijn door ons gemaakt dus we weten precies hoe ze werken. Je kunt het contact formulier invullen op onze websites met de vraag die je hebt en we zullen je spoedig een antwoord geven.