Tafels Helpdesk

Hoe werken deze spellen?

Tafels oefenen op onze website werkt vrij simpel. Je kunt in het menu een tafel uitkiezen en daarna krijg je sommen, van simpel tot moeilijk. Elk spel is weer anders dus je moet even goed kijken waar je precies moet klikken of drukken. De rekenspelletjes zijn rechtstreeks vanaf de website te spelen dus je hoeft niet eerst iets te downloaden. Onder de tafels zelf kun je een uitgebreide uitleg vinden, lees deze eens door voor je met het spel start.

Kan ik jullie tafels ook op mijn tablet of telefoon oefenen?

Ja dit kan, voor onze games wordt HTML5 gebruikt, dit is software om spelletjes goed te laten werken op elk apparaat. Het maakt dus niet uit of je tafels wilt oefenen op een laptop, desktop, telefoon of tablet met besturingssystemen Windows, IOS of Android want ze doen het gewoon overal. Het enige nadeel van spelen met verschillende apparaten is dat de score wordt opgeslagen per apparaat, deze kan dus overal verschillend zijn. We hebben trouwens geen apps meer in de store aangezien onze spellen automatisch veranderen in gratis webapps als je ze met jouw mobiel of tablet wilt spelen.

Ik wil graag tafels oefenen maar ze starten niet.

Wat is precies het probleem? Krijg je een wit scherm en is er helemaal geen tafelspel te zien? Dan kun je een aantal stappen doorlopen. Probeer eerst eens de browser waar je in speelt te verversen, in de meeste gevallen werkt het spel nu wel. Werkt het toch niet? Probeer dan eens een andere browser, je hebt keuze uit verschillende soorten zoals Chrome, Firefox en Edge. Als dit ook niet voor een oplossing zorgt, stuur ons dan even een e-mail en we lossen het voor je op!

Ik wil tafels oefenen op jullie site, is dit helemaal gratis?

Dat klopt, alle online keersommen spelletjes die op TafelsOefenen.nl staan zijn gratis. Ook degene die rechtstreeks vanaf de tablet versie zijn te spelen kosten niks en we zullen dan ook nooit ergens om geld voor vragen. Wij vinden het namelijk leuk om dit soort webapps te maken waar jullie ook nog iets van kunnen leren dus daarom kun je er kosteloos gebruik van maken. Wel is er zo af en toe een reclame op de website te vinden om onze kosten te drukken.

Ik snap de spelletjes op jullie website niet.

Snap je er helemaal niks van en kom je maar niet door een spel heen? Dit is geen probleem. De meeste tafelspelletjes zijn door ons gemaakt dus we weten precies hoe ze werken. Je kunt het contact formulier invullen op onze websites met de vraag die je hebt en we zullen je spoedig een antwoord geven.

Kan ik zelf ontwikkelaar worden voor TafelsOefenen.nl?

Leuk dat je het vraagt want dit kan namelijk! Wij krijgen regelmatig leuke spellen toegestuurd die door onze gebruikers zelf gemaakt zijn. Wij bekijken deze allemaal aandachtig en de leukste en beste plaatsen we op onze site, uiteraard met jouw naam erbij, als je dit wilt. De enige voorwaarden is dat het spel moet werken in HTML5. Ook zijn nieuwe idee├źn van harte welkom zodat we ons materiaal nog beter kunnen maken.